Șos. Nicolina nr.86, bloc 999B, spatiu comercial CUG.

Cariologie

Cabinetul Danydent este situat in zona CUG, dupa rondul vechi, pe partea dreapta la 20m de semaforul din dreptul BRD-ului.

Cariologie

Caria dentară este un proces cronic distructiv al structurilor dure dentare de natură plurifactorială. Fără a nega rolul componentei genetice în producerea cariei dentare, se consideră că boala carioasă este o afecţiune dobândită ca rezultat al acţiunii unor factori locali sau al asocierii unor factori.

Leziunea carioasă este considerată o boală cu expresie întarziată deoarece pentru apariţia cavităţii în smalţ sunt necesare numeroase atacuri acide bacteriene într-o perioadă lungă de timp, luni şi chiar ani de zile. Cariologia se ocupă cu refacerea dinţilor afectaţi de fracturi, ciobiri, fisuri, uzură avansată şi nu în ultimul rând de carie.

De felul în care este tratată caria dentară depinde persistenţa dintelui pe arcadă. De la o simplă carie nerezolvată sau tratată necorespunzator, pacientul poate ajunge la tratamente endodontice și/ sau la pierderea dintelui, aceste tratamente fiind mult mai costisitoare decât prevenția sau tratamentul incipient al cariei dentare.

Leziunile dentare de natură carioasă, cât şi necarioasă cu lipsă de substanţă beneficiază de tratament adecvat, prin metode moderne. Pentru obturaţii (plombe), utilizăm o gamă largă de materiale stomatologice, capabile să confere rezistenţă, funcţionalitate şi estetic (la culoarea dintelui) dintelui, cu un minim de sacrificiu al ţesuturilor dentare. Realizăm prevenirea şi restaurarea cariei secundare marginale,sau a recidivei. Dacă aveţi dinţi hipersensibili, utilizăm soluţii speciale care diminuează, sau inhibă producerea durerii.

Programează o consultație. 0724.409.179

Doctorii cabinetului nostru îți stau la dispoziție pentru orice întrebare.

Programare doctori

!
!
!
!
Anulează